Hjælp!

Før du læser videre ønsker jeg at du læser dette her udsagn:

Min klare hensigt med nedestående udsagn er at få rusket godt og grundigt op i befolkningen vedrørende dette myte behæftet emne: Børn må ikke dyrke styrketræning!
Jeg ønsker med mit "statement" af få gang i denne debat, hvor det er beviseligt at børn ikke tager mere skade af at dyrke styrketræning end at dyrke andre former for idrætsgrene som vi kender til idag. Det værste dér kunne gå hen og ske er at der er nogle overvægtige børn der kommer til at tabe sig, og på den konto få det meget bedre med sig selv. Og dét ville jo være fantastisk, Ikke?

Husk på at, hvis vores børn dét godt, har vi som forældre det også godt!

Dette "statement" er IKKE  skrevet for at ramme en bestemt målgruppe, hænge nogle ud, eller at dømme dem for deres holdninger og meninger. Dem må de gerne have, ligesom jeg må have mine, ikke?
Men bliver de vrede eller støt over dette må det stå for deres egen regning.
Iden sidste ende er jeg kun ude på at hjælpe en masse børn til at få det bedre, dette er mit mål! Husk dette, intet andet!

Af Rene´Budahl Hansen, KIDZ instructor® , Personlig træner


                                                                                                                    Børn og styrketræning

Det er påvist at når voksne dyrker styrketræning, er det effektivt i kampen mod overflødigt fedt. Dette skyldes bl.a. en øgning af muskelmassen. Så hvorfor skal børn ikke have muligheden for at prøve? Styrketræning til børn er ganske nyt i Danmark. I U.S.A har dette fænomen været kendt siden 80´erne. Myterne omkring børn og styrketræning er mange. Årsagen kan være uvidenhed, måske angsten for at gøre noget forkert, eller det kunne være at udvalget af seriøst trænings udstyr bygget til børn har manglet. Dette har måske været nogle af de væsentlige årsager til at det endnu ikke er særligt udbredt i Danmark. 
Til "tvivlerne" er spørgsmålet er ganske enkelt:

 

HAR VI NOGET ANDET VALG?

HAR BØRNENE NOGET VALG?

End at lade børn dyrke styrketræning? Vores hensigt er helt enkelt: Uddannelse af nogle kompetente instruktører er vejen frem. Vejen frem fordi fitnesscentrene eller andre, så får en mulighed for at tilbyde denne form for træning til børnene.Sidst opdateret 18-11-2009 13:47:08